7.07.2021 16:42:24

5. Sanal İstihdam Fuarı İstihdam Potansiyeli Yüksek Firmalar İle İş Arayanları Buluşturacak

Kurumumuz tarafından 8-9 Temmuz 2021 tarihlerinde 5.’si düzenlenecek Sanal İstihdam Fuarı, iş arayan ve işverenleri çevrim içi ortamda bir araya getirecek.

 

Türkiye genelinde herkesin erişimine açık olacak fuara turizm sektörü başta olmak üzere 15 ilden istihdam oluşturma potansiyeli yüksek olan sektörlerde faaliyet gösteren firmalar katılım sağlayacak.

 

İş arayan ve işverenlerle zaman ve maliyet tasarrufu sağlanan Sanal İstihdam Fuarında, iş arayan vatandaşlar “sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr” adresi üzerinden firmalar hakkında bilgi sahibi olarak firma yetkilileri ile güvenli bir şekilde görüşme gerçekleştirebilecek.

 

Sanal Fuarlar ile 10 Bini Aşkın Vatandaşın İşe Yerleştirilmesine Aracılık Edildi

Sanal İstihdam Fuarı uygulamasının ilki 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. 2019 ve 2020 yıllarında düzenlenen 4 sanal istihdam fuarına 349 firma katıldı. Sanal fuar linki “www.sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr” 1.173.175 kez görüntülendi ve 167.207 katılımcı öz geçmişlerini firmalar ile paylaştı. Sanal fuarlar neticesinde, 10 bini aşkın vatandaşın işe yerleştirilmesine aracılık edildi.

 

5. Sanal İstihdam Fuarına Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, İstanbul, İzmir, Mersin, Muğla, Sakarya, Tekirdağ ve Trabzon illerinden firmalar katılacak olup, iş arayanlar fuara tüm Türkiye’den mobil telefon, tablet veya bilgisayar ile bağlanarak işverenlerle görüşme, öz geçmişlerini paylaşma, seminer ve eğitimlere katılma gibi imkânlara sahip olacak.