15.11.2021 20:46:21

Bosna Hersek Heyeti Kurumumuzu Ziyaret Etti

Bosna Hersek Çalışma ve İstihdam Kurumu Genel Müdürü Muamer Bandic ve Dış İlişkilerden Sorumlu Uzman Sanela Zeljković’ten oluşan Boşnak Heyetin 15 Kasım 2021 tarihinde Genel Müdürlüğümüze gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında Kurumumuz faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Genel Müdürümüz Oğuz Kağan Güldoğan’ın başkanlık ettiği İŞKUR heyeti tarafından, Kurumumuzun pandemi döneminde gerçekleştirdiği faaliyetler başta olmak üzere gençlere ve engellilere yönelik çalışmalar aktarıldı.

 

Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki potansiyel iş birliği alanlarına ilişkin fikir alış verişinin gerçekleştirildiği ziyaretin ilk bölümünde ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Bandic, Türkiye ile Bosna Hersek arasında istihdam politikaları ve çalışma hayatı konularındaki iş birliğinin daha da artmasını temenni ettiklerini belirterek Genel Müdürlüğümüzden ayrıldı.

 

Program kapsamında ayrıca Ankara ve İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerimiz özelinde saha ziyaretleri gerçekleştirilerek, kamu istihdam hizmetlerinin uygulama modelleri yerinde anlatıldı. Danışmanlık Hizmetlerine odaklanan yerel ziyaretler kapsamında, Hizmet Merkezlerimiz ve İş Kulüplerimizde sunulan hizmetler kapsamlı bir şekilde ele alındı.