25.01.2021 19:12:36

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk 81 İl Müdürlüğümüzün Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk, 2021 yılında gerçekleştirilecek çalışmaların değerlendirildiği çevrim içi toplantıda 81 İl Müdürlüğümüzün Yöneticileriyle bir araya geldi.

 

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk’ün başkanlığında gerçekleşen çevrim içi toplantıya Genel Müdür Yardımcılarımız Nadide Yiğiteli ve Selçuk Koç, Daire Başkanlarımız, 81 İl Müdürlüğümüzün yöneticileri katıldı.

 

2021 yılında gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Genel Müdürümüz Bekir Aktürk, “Pandeminin etkilerini en aza indirmek amacıyla Pasif İşgücü Programlarını yoğun bir şekilde uyguladığımız 2020 yılını geride bıraktık. 2021 yılında Aktif İşgücü Programlarına ve işe yerleştirmeye aracılık hizmetlerine ağırlık vermeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Aktürk, 2021 yılında Genel Müdürlüğümüz ile 81 İl Müdürlüğünün irtibat halinde bu çalışmalara ağırlık vereceklerini belirterek, şu açıklamalarda bulundu: “81 ilimizle sıkı işbirliği içerisinde olacağız. İllerimizin istihdamın artırılmasıyla ilgili temel meseleleri, özel uygulamaları, diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği, hedefler ve gerçekleşmeler konusunda iletişim halinde olacağız. İl Müdürlüklerimizi ziyaret ederek doğrudan yerel kaynaklarla diyalog kuracağız. Bu kapsamda İstanbul, Ankara, İzmir’i Genel Müdür Yardımcılarımızın, diğer illerimizi Daire Başkanlarımızın koordinasyonunda, istihdam uzmanlarımız ile izleyeceğiz.”

 

“Bilişim Alt Yapısına Ağırlık Vereceğiz”

Genel Müdürümüz Aktürk, pandemiyle birlikte ön plana çıkan bilgi işlem teknolojilerinin öneminin bir kez daha anlaşıldığını ifade etti. “Bundan sonraki süreçte bilgi işlem alt yapısının güçlendirilmesine ağırlık vereceğiz” diyen Aktürk, İŞKUR hizmetleriyle ilgili tüm iş ve işlemleri bilişim teknolojileriyle destekleyeceklerini söyledi. 

 

Genel Müdürümüzün konuşmasının ardından soru-cevap bölümüne geçildi. İl Müdürlerimize söz veren Aktürk, Genel Müdür Yardımcılarımız Nadide Yiğiteli, Selçuk Koç ve Daire Başkanlarımızla değerlendirmelerde bulundu.