2.07.2021 22:57:45

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk İzmir’de İşverenlerle Temasta Bulunarak Ege Bölgesi Koordinasyon Toplantısını Gerçekleştirdi

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk, kurumsal faaliyetlerimizin etkinliğinin artırılması amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında İzmir’de işverenlerle temasta bulunarak Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak İl Müdürlerimizin yer aldığı Ege Bölgesi Koordinasyon Toplantısına katılım sağladı.

 

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk İzmir ziyareti kapsamında İzmir Ticaret Odasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ile biraya geldi. Genel Müdürümüz, mevcut işbirliğinin öneminden bahsederek kendilerine teşekkür etti.

 

Programının devamında Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Gökçeoğlu’nu ziyaret ederek işgücü piyasasındaki gelişmeleri değerlendiren Genel Müdürümüz “Nüfusa oranla aşılama hızında dünyaya örnek olacak bir başarı sergiliyoruz. Önümüzdeki dönemde her anlamda normale döneceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Gates Endüstriyel Metal Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. ile Ege Serbest Bölge A.Ş.’yi ziyaret eden Aktürk işverenlerle ve çalışanlarla bir araya gelerek yürüttükleri faaliyetleri yerinde inceledi. Aktürk “Gerek İŞKUR’un sunmuş olduğu işe yerleştirme hizmetleri gerekse de kurs ve programlarla hem işverenlerimize hem de iş arayanlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Sizlere hizmet sunmak için kapılarımız sonuna kadar açık” diye konuştu.

 

Programın ikinci gününde Ege Bölgesi Koordinasyon Toplantısı kapsamında Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak İl Müdürlerimizle bir araya gelen Genel Müdürümüz, yılın ilk yarısında yürütülen faaliyetleri ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaları değerlendirdi. Genel Müdürümüz Aktürk toplantıda “Sahada yoğun bir şekilde çalışacağımız önemli bir döneme girdik. Bu süreçten itibaren işverenlerimizle çalışmalarımızı daha da ileri bir boyuta taşıyacağız. İşverenlerimizle zor zamanlarında kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği gibi başlıklarda gerçekleştirdiğimiz işbirliğini işe yerleştirme, mesleki eğitim kursu ve işbaşı eğitim programı gibi hizmetlerimizle de perçinlememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

Son olarak İzmir Çalışma ve İş Kurumu Çiğli Hizmet Merkezimize ziyarette bulunan Genel Müdürümüz pandemi döneminde gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı personelimize teşekkür ederek istihdamın artması için hep birlikte özveriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.