28.01.2021 23:50:24

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk İstanbul İl Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk, 2020 yılı değerlendirmeleri ve 2021 yılı faaliyet planlamaları için il ziyaretlerinin ilkini İstanbul’a gerçekleştirdi.

 

Kurumsal faaliyetlerimizin etkinliğinin artırılması amacıyla başlatılan il izleme ve değerlendirme faaliyetlerinin ilki Genel Müdürümüz Bekir Aktürk tarafından gerçekleştirildi.

 

İstanbul İl Müdürlüğümüz yöneticileri ve personelini ziyaret eden Genel Müdürümüz Bekir Aktürk çalışmaları yerinde inceledi. Kısa Çalışma Ödeneği ve Nakdi Ücret Desteği ödemelerinde 81 İl Müdürlüğü nezdinde gösterdikleri performanstan dolayı İl Müdürlüğümüz personelini tebrik etti.

 

Beyoğlu Hizmet Merkezini de ziyaret eden Genel Müdürümüz Aktürk, il yönetimi ve tüm hizmet merkezi yöneticilerimizle gerçekleştirdiği toplantıda istişarelerde bulundu. 2021 yılı hedeflerine değinen Genel Müdürümüz Aktürk, “2020 yılı hem yöneticilerimizin hem de personelimizin yoğun çalışma temposuyla takdir topladığı bir sene oldu. 2021 yılında da aynı hizmet aşkıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Genel Müdürümüz Aktürk, İstanbul Hizmet Merkezi Müdürlerinin 2020 yılına ait Kurum hedefleri ve gerçekleşmeleri üzerine sunumlarını dinledi. 2021 yılı içinde il bazında yapılacak faaliyetler ve Kurum hedefleri ile beklentiler üzerine yapılan değerlendirmelerin ardından ziyaretin ilk günü tamamlandı.