10.02.2021 20:50:52

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk İşverenlerle Bir Araya Geldi

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk, kurumsal faaliyetlerimizin etkinliğinin artırılması amacıyla başlattığı il izleme ve değerlendirme faaliyetleri kapsamında Ankara programının ikinci gününde programına OSTİM Hizmet Merkezini ziyaret ederek başladı.

 

Ostim Hizmet Merkezi yöneticileri ve personeliyle bir araya gelen Genel Müdürümüz Aktürk, pandemi döneminde gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı personelimize teşekkür etti. Ostim Bölgesi’nin Ankara için taşıdığı öneme değinen Aktürk, sanayi kuruluşlarının bulunduğu bölgede arz ve talebin doğru bir şekilde eşleştirilmesinde personelimize büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi.

 

Aktürk, programına Türk Traktör fabrikası ziyaretiyle devam etti. Firma yetkilileri ve çalışanlarla bir araya gelen Aktürk, mevcut işbirliğinin öneminden bahsetti. Aktürk “İŞKUR’un sunmuş olduğu İşbaşı Eğitim Programı ve MEGİP ile işgücüne destek oluyoruz. Hem işverenimize hem de iş arayana destek olmaya devam edeceğiz. Kapılarımız sonuna kadar açık” diye konuştu.

 

Genel Müdürümüz Türk Traktör ziyaretinde engelli vatandaşlarımızın eğitim süreçlerinde kullanılması amacıyla Kurumumuz desteğiyle geliştirilen “Sanal Gerçeklik Eğitim Laboratuvarı”nı gezerek: “Bu tür uygulamalar dijitalleşen çağımızın en güzel örnekleriyle işgücü piyasasına yansımasıdır” dedi.

 

İşbaşı Eğitim Programı düzenlediğimiz Arçelik Üretim Fabrikası yetkilileriyle de istişarelerde bulunan Aktürk, hâlihazırda İşbaşı Eğitim Programı kapsamında üretim sürecinde yer alan katılımcılarla sohbet ederek, çalışma koşulları ve beceri kazanımları kapsamında değerlendirmelerde bulundu.