30.07.2021 15:12:44

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk Ordu’da İşyeri Ziyaretleri Gerçekleştirerek İşbaşı Eğitim Programı İmza Törenine ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının Düzenlediği İşveren Ödül Törenine Katıldı

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk, kurumsal faaliyetlerimizin etkinliğinin artırılması amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Ordu’da çeşitli temaslarda bulundu.

 

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk Ordu programına Ünye Hizmet Merkezini, Ünye Belediye Başkanı'nı ve Fatsa Belediye Başkanı'nı ziyaret ederek başladı.

 

Programın ikinci gününe Ordu Valisi'ni, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ve Altınordu Belediye Başkanı'nı ziyaret ederek devam eden Genel Müdürümüz, ziyaretlerinde işgücü piyasasına yönelik gelişmeleri değerlendirerek yürütülen projelerle ilgili bilgi aldı.

 

Programına Aktaşlar Lezzet Grubu Gıda AŞ ziyaretiyle devam eden Genel Müdürümüz firma yetkilileri ve çalışanlarıyla gerçekleştirdiği görüşmesinde mevcut iş birliğinin öneminden bahsetti. Aktürk, “Aktaşlar Lezzet Grubu Gıda AŞ Türkiye genelinde hizmet sunma hedefi doğrultusunda önemli adımlar atıyor. Biz de İŞKUR olarak sizlere bu hedefiniz doğrultusunda işgücünü nitelik ve beceri ile donatarak destek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Hem işverenlerimize hem de iş arayanlarımıza kurs ve programlarımızla destek olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Ayrıca Ordu ilinde üretim gerçekleştiren CLS Tekstil AŞ’nin faaliyetlerini yerinde inceleyerek firma yetkilileri, çalışanları ve program katılımcıları ile bir araya gelen Aktürk, “Kurulduğu 2011 yılından itibaren gelişim sağlayarak üretim anlamında önemli bir noktaya ulaşan CLS Tekstil AŞ ailesi olarak sizlerin faaliyetlerini yerinde görme imkânı bulduk. Sizlerle kurs ve programlarımızla gerçekleştirdiğimiz etkin iş birliğini daha da kapsamlı bir biçimde geleceğe taşımayı ve Ordu ilimize daha iyi hizmet sunmayı oldukça önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı. Ziyaret kapsamında CLS Tekstil AŞ ile Kurumumuz arasında 175 kişilik İşbaşı Eğitim Programı Ön Protokolü imzalandı.

 

Programın üçüncü gününde Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüz ile işverenler arasında düzenlenen İşbaşı Eğitim Programı İmza Törenine katılan Genel Müdürümüz “2021 yılında Ordu ilinde günümüze kadar 378 işbaşı eğitim programımızdan 2.478 vatandaşımız, 25 mesleki eğitim kursumuzdan ise 560 vatandaşımız faydalandı. Bugün burada 683 vatandaşımızı daha çeşitli mesleklerde kurs ve programlara başlatıyoruz. İlimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk programı dâhilinde Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının ilk ve ikinci 500 sanayi kuruluşu arasına giren firmalara yönelik düzenlediği ödül törenine katılarak buradaki konuşmasında Kurumumuzun faaliyetlerine ve Ordu ilindeki gerçekleşmelere dikkat çekti. Aktürk, “Bugün sabah İl Müdürlüğümüzde gerçekleştirdiğimiz imza töreninde toplamda 13 firmamızda 683 vatandaşımızı kurs ve programlarımıza başlatmış olduk. İşverenlerimizle ve işgücü piyasasındaki paydaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz iş birliklerini oldukça önemsiyor, Ordu’nun istihdamına ve büyümesine katkısı olan işverenlerimizin başarılarının aratarak devam etmesini umuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Programın dördüncü ve son gününde, Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüz personeli ile bir araya gelen Genel Müdürümüz, burada gerçekleştirilen toplantıda Ordu ilindeki faaliyetlerimize ilişkin değerlendirmelerde bulunarak özverili çalışmaları nedeniyle personelimize teşekkür etti.