2.11.2021 11:17:24

Genel Müdürümüz Oğuz Kağan Güldoğan Başkanlığındaki Komisyonda Engelli ve Eski Hükümlülere Yönelik Projeler Ele Alındı

Engelli ve Eski Hükümlü Çalıştırmayan İşverenlerden İdari Para Cezası Olarak Tahsil Edilen Tutarları Kullanmaya Yetkili Komisyon, 2021 yılı 3. dönem başvurularını değerlendirmek üzere Genel Müdürümüz Oğuz Kağan Güldoğan’ın başkanlığında toplandı.

 

Genel Müdürlüğümüzde düzenlenen toplantıya Genel Müdürümüz Oğuz Kağan Güldoğan’ın yanı sıra Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, Çalışma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baş, Adalet Bakanlığı Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sezer, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Araştırma, Geliştirme ve Proje Daire Başkanı Meftun Sakallı, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Genel Sekreteri Akansel Koç, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Danışmanı Enis Bağdadioğlu katıldı.

 

646 projenin değerlendirildiği toplantıda, Engelli ve Eski Hükümlülerin Kendi İşini Kurma Hibe Desteğine Yönelik Projeler, Engellilere Yönelik Mesleki Eğitim ve Rehabilitasyon Projeleri, Engellinin İstihdamını Sağlayacak Destek Teknolojilerine Yönelik Projeler ile Engellinin İşe ve İş Yerine Uyum Projeleri ele alındı.

 

270 projenin kabul edildiği toplantıda Genel Müdürümüz Güldoğan, özellikle bu zamana kadar verilen hibe destekleriyle binlerce engelli ve eski hükümlü vatandaşımızın kendi işini kurmasına destek olduklarını ve gelecek dönemlerde de aynı şekilde çalışmaların devam edeceğini belirterek katkılarından dolayı Komisyon üyelerine teşekkürlerini sundu.