16.12.2021 16:30:41

Genel Müdürümüz Oğuz Kağan Güldoğan Kars İl Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti

Genel Müdürümüz Oğuz Kağan Güldoğan, kurumsal faaliyetlerimizin etkinliğinin artırılarak yerelde işverenler ve paydaşlarla gerçekleştirilen iş birliklerinin güçlendirilmesi amacıyla Kars İl Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

 

Genel Müdürümüz Güldoğan, Kars Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzde personel ve idarecilerle bir araya gelerek yürütülen hizmetleri yerinde inceledi. Programın devamında Güldoğan; Bölge İl Müdürlerimizle bir araya gelerek yapılması planlanan iş ve işlemlere dair değerlendirme toplantısına katıldı. 2021 yılında gerçekleştirilen faaliyetleri ve gelecek yılda yürütülmesi planlanan çalışmaları değerlendiren Genel Müdürümüz, toplantıda işveren ve paydaşlarla gerçekleştirilen iş birliklerinin önemine vurgu yaptı.

 

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Başkan Yardımcısı Kadir Bozan ve Genel Sekreter Ali Ekber Turan ile bir araya gelerek iş gücü piyasasına ilişkin görüşmeler gerçekleştiren Genel Müdürümüz, programın devamında Kars’ta faaliyet gösteren Ak Pol Tekstil firmasını ziyaret ederek iş birliği içerisinde yürütülebilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.