1.08.2024 15:25:28

İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi 6. Yönlendirme Komitesi ve 40. Aylık Yönetim Toplantısı Düzenlendi

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yürütülen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış ilişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğünün Sözleşme Makamı olduğu “İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi”nin 6. Yönlendirme Komitesi ve 40. Aylık Yönetim Toplantısı 31 Temmuz 2024 tarihinde düzenlendi.

Ankara’da gerçekleştirilen toplantı, İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Varol Dur, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Program Yöneticisi Ahmet Karan, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Sözleşme Yönetimi Daire Başkanı Uğur Güneş, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlığı Dairesi Başkanı Nazan Öksüz ile Dış İlişkiler ve Projeler Dairesi Başkanı Oğuzhan Küpeli katılım sağladı.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR ve AB Türkiye Delegasyonu ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı toplantının açılışında konuşan İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Varol Dur;  İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi’nin hedeflerine ve bugüne kadar yapılan çalışmalarına değinerek projeye emek veren ekibe ve Sözleşme Makamı ile AB Türkiye Delegasyonuna teşekkürlerini iletti.

Teknik Destek Ekibi tarafından 2024 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanan projede son 6 ayda kaydedilen ilerlemeler ve proje sonuna kadar tamamlanması planlanan proje faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca katılımcılar projeye ilişkin sorularını ve katkılarını sundu.

Yönlendirme Komitesi toplantısının tamamlanmasının ardından İŞKUR Genel Müdür Yardımcı Dr. Varol Dur’un moderasyonunda 40. Aylık Yönetim Toplantısı düzenlendi.